El parc de Can Mercader

Volver

Una passejada pel jardí romàntic

Jardí Romàntic

Tema:
Parcs
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc de Can Mercader, Ctra. de l'Hospitalet, 101, 08940, Cornellà de Llobregat  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público

Descripción

Us proposem una activitat on descobrireu la unió entre el patrimoni històric i el natural en un mateix espai, el Parc de Can Mercader. Veurem com la història, el lleure i la botànica conflueixen en aquest conjunt que formava part de l'antiga finca Mercader a Cornellà, destacant alguns dels seus elements històrics, com les palmeres, els plàtans, les casetes dels ànecs, o el propi Museu Palau Mercader. A més en acabar l'itinerari, els participants rebreu un tiquet per gaudir d'un viatge gratuït amb el trenet de Can Mercader.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la porta del museu Palau Mercader.

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

Dónde

Marker

Parc de Can Mercader Ctra. de l'Hospitalet, 101, 08940, Cornellà de Llobregat

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...

Equipamientos relacionados

Prova: $provaURL