El parc de Can Mercader

Volver

Una passejada pel jardí romàntic

Jardí Romàntic

Tema:
Parcs
Tipo:
Actividad en el entorno
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc de Can Mercader, Ctra. de l'Hospitalet, 101, 08940, Cornellà de Llobregat  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público

Descripción

Us proposem una activitat on descobrireu la unió entre el patrimoni històric i el natural en un mateix espai: el parc de Can Mercader. Veurem com la història, el lleure i la botànica conflueixen en aquest conjunt que formava part de l'antiga finca Mercader a Cornellà, i se'n destacaran alguns dels seus elements històrics, com les palmeres, els plàtans, les casetes dels ànecs o el mateix Museu Palau Mercader. A més, en acabar l'itinerari, els participants rebreu un tiquet per gaudir d'un viatge gratuït amb el trenet de Can Mercader.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la porta del Museu Palau Mercader.

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)
  1. La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.
  2. Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del punt de trobada, l'hora i el lloc. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.
  3. El control de l'aforament, ateses les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.
L'activitat té un aforament limitat i es duu a terme amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul·li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada als canals de comunicació habituals a amb.cat/agenda i museuciencies.cat.

Dónde

Marker

Parc de Can Mercader Ctra. de l'Hospitalet, 101, 08940, Cornellà de Llobregat

¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...

Equipamientos relacionados

Publicaciones relacionadas

Prova: $provaURL