Can Mercader, un parc ple de vida

Celebrem el Dia Mundial del Medi Ambient

Tema:
Parques
Tipo:
Visita guiada
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
CAN MERCADER, CORNELLÀ DE LLOBREGAT, Cornellà de Llobregat - Can Mercader  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público
Descripción

Els entorns urbans estan plens de vida, fins i tot on menys t'ho esperes. Farem una passejada amb prismàtics per cercar fauna dins del parc. Vens a descobrir-la?

Punt de trobada

Can Mercader

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h.

A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les. Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
CAN MERCADER, CORNELLÀ DE LLOBREGAT Cornellà de Llobregat - Can Mercader
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...