Vegetació al parc de Can Solei i de Ca l'Arnús

| Tema: Parques

Millores a l'entorn de la bassa del pou

Entorn de la bassa del pou

A finals del mes de març van finalitzar les tasques de millora en la vegetació de l'entorn de la bassa del pou de Ca l'Arnús. Són unes feines que es van iniciar el passat mes de novembre i que complementen les executades durant l'any 2021, que van fer aquest espai accessible al públic. Les millores s'han dut a terme després de la plantació del jardí de cítrics, un altre espai de biodiversitat obert també a tothom.

La intervenció ha previst l'arranjament final de l'espai, amb la plantació d'arbres i arbustos. S'hi reprodueix la vegetació típica de jardins històrics del parc de Can Solei i de Ca l'Arnús. Les espècies triades han estat la murtra, la clívia, les nandines i les heures i, pel que fa a les arbòries, aurons i til·lers.

Per dur a terme aquestes plantacions de vegetació s'han realitzat altres tasques complementàries. D'una banda, s'ha esmenat el terreny amb la llaurada i el subministrament de matèria orgànica. També s'ha col·locat una manta antiherbes que impedeix la proliferació d'espècies espontànies no desitjades i un tancament que protegeix la vegetació. Finalment, s'ha instal·lat un dispositiu de regatge gota a gota que optimitza l'ús de l'aigua.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Equipamientos relacionados
Dónde
Marker
Av. Navarra, 205I, 08911, Badalona