Tercera convocatòria de Passatges

| Tema: Urbanismo

Oberta la darrera convocatòria del concurs "Passatges Metropolitans"

Passatge a l'Hospitalet de Llobregat
Passatge a l'Hospitalet de Llobregat
El 19 de Desembre s'ha obert la darrera convocatòria del concurs d'idees "Passatges Metropolitans"que proposa dos emplaçaments particulars del territori de l'AMB en aquest cas, entre els municipis de Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts i també a Hospitalet de Llobregat.

Molins de Rei i Sant Vicens dels Horts (3E)

Un passatge com a node de centralitat, a l'encreuament de la N-340 sobre el Llobregat (Quatre Camins) i els marges del riu als municipis de Sant Vicenç dels Horts i de Molins de Rei.

Emplaçament 3E

Hospitalet de Llobregat (3F)

Un passatge com a intercanviador metropolità, a l'encreuament del carrer de la Travessia Industrial i la traça del ferrocarril Barcelona-Tortosa, entre les dues estacions (Renfe i FGC) i entre el barri de Bellvitge i el barri del Gornal al municipi de L'Hospitalet de Llobregat.

Emplaçament 3F

"Passatges Metropolitans" permet presentar projectes en sis punts molt concrets de l'àrea metropolitana, que actualment presenten problemàtiques d'aquest tipus. El premi: hi haurà sis projectes guanyadors de 3.000€ en metàl·lic, així com 12 mencions d'honor que seran divulgades a una exposició itinerant i publicades a un volum especial de la col•lecció Quaderns del PDU dedicat al concurs Passatges Metropolitans.

Documentos relacionados