Noves cobertes fotovoltaiques i fotolineres

Volver

| Tema: Cambio climático, Energías renovables, Fotolineras, Sostenibilitat

S'aproven les ubicacions de noves cobertes fotovoltaiques i fotolineres vinculades a fons FEDER

Plaques fotovoltaiques d'una fotolinera


El Consell Metropolità del 29 de setembre ha aprovat els emplaçaments on s'ubicaran cobertes fotovoltaiques en el marc del Pla clima i energia 2030 de l'AMB i vinculat al Programa de fons FEDER de l'IDAE i al fons FEDER de la Generalitat de Catalunya.

Igualment, es van aprovar els emplaçaments on s'ubicaran fotolineres també en el marc del Pla clima i energia 2030 de l'AMB i vinculat al Programa de fons FEDER de l'IDAE i al fons FEDER de la Generalitat de Catalunya.

El Pla clima i energia 2030 de l'AMB té diverses línies estratègiques i d'acció que són desenvolupades pel Servei d'Emergència Climàtica i Educació Ambiental de l'Àrea d'Ecologia. Alhora, desenvolupen l'article 14.E.e de la Llei 31/2010 segons el qual l'AMB té competències en "la promoció i, si escau, la gestió d'instal·lacions públiques i privades d'energies renovables".

En aquest marc, el Servei d'Emergència Climàtica i Educació Ambiental de l'Àrea d'Ecologia gestiona la concessió de dues subvencions relacionades amb aquestes línies d'acció i amb origen de fons FEDER:

 • Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020, canalitzat a través del conveni entre l'AMB i la Generalitat de Catalunya.
 • Programa FEDER de l'IDAE de projectes singulars d'entitats locals que afavoreixin el pas a una economia baixa en carboni en el marc del programa operatiu FEDER 2014-2020. 

Enlaces relacionados

Publicaciones relacionadas

 • Pla Clima i Energia 2030 portada
  Planes y programas

  Plan Clima y Energía 2030

  Tema:
  Energia, Cambio climático
  Tipo:
  Manual
  Público:
  General
  Edición:
  Planes y programas
  Soporte:
  Electrónico
Prova: $provaURL