Nous recursos del PMES

| Tema: Educación ambiental

Disponibles nous dossiers, eines digitals i nous plafons explicatius

Nou dossier planta de Molins de Rei

El PMES torna a oferir novetats respecte dels recursos educatius que ofereix per treure el màxim profit de les visites i activitats que es programen cada curs escolar.

Enguany la visita a la depuradora de Sant Feliu de Llobregat oferirà una aplicació amb tauleta electrònica que permetrà fer diferents activitats i accions en els punts de parada, de manera que s'ajudi a l'alumne a entendre encara millor els processos de depuració de l'aigua.

A més, a les depuradores i a la planta de residus de Sant Adrià de Besòs s'han renovat els plafons explicatius per poder entendre molt millor els processos de tractament d'aigües residuals i de residus municipals. L'experiència de trepitjar les plantes i l'entorn és una oportunitat única per aprendre de primera mà.

Pel que fa a les publicacions, ja es pot descarregar des del web de l'AMB, el "Dossier per a les visites a la planta de triatge de residus inorgànics de Molins de Rei".

En aquest dossier s'hi pot trobar una àmplia introducció a la temàtica dels residus, que porta a descobrir com les deixalles que generen esdevenen recursos per a la producció de nous béns. El dossier disposa també d'informació sobre la planta, on es detallen tots els processos que s'hi esdevenen. Aixì, es pot seguir el recorregut dels residus per la instal·lació, des de l'inici al moll de descàrrega fins a les bales finals destinades al reciclatge.

El dossier de la planta de triatge de Molins de Reis no serà l'única publicació d'aquest curs ja que s'està treballant en l'elaboració de nous dossiers de l'alumne per a les visites guiades a altres instal·lacions metropolitanes.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Publicaciones relacionadas