Nova plataforma de Grameimpuls

| Tema: Mercat laboral

Projectes de servei local d'ocupació en línia amb el suport de l'AMB

Decorativa

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha desenvolupat el projecte de la Plataforma del Servei Local d'Ocupació en línia 2020-2021, que ha comptat amb el suport de l'AMB dins del Pla metropolità de suport a les polítiques socials municipals, en la línia de suport d'orientació i formació. El projecte l'ha posat en marxa l'empresa municipal Grameimpuls SA des del consistori.

Aquesta plataforma en línia permet que tothom qui ho desitgi pugui accedir des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, d'acord amb les seves necessitats, interessos i perfil ocupacional, a un ampli catàleg formatiu, amb dos itineraris d'orientació i inserció laboral, més de 60 píndoles formatives, monogràfics de digitalització, cursos de competències bàsiques digitals i diferents tallers formatius.

Orientació laboral i Club de feina virtual

Grameimpuls, dins del programes d'orientació laboral, ofereix ara dos serveis virtuals. La mateixa plataforma d'orientació en línia posada ara en marxa i el Club de feina virtual.

El Servei d'orientació laboral en línia ofereix diferents informacions, serveis i recursos en relació amb: la preparació a les proves d'accés a certificats de professionalitat, canals de recerca de feina, desenvolupament de competències digitals, eines de recerca i processos de selecció, estratègia personal, mercat de treball, orientació laboral i motivació a través de píndoles formatives de diferents durades.

El Club de feina virtual té dos espais: en el primer es treballen diferents aspectes per a la recerca de feina, com ara networking, autocandidatures, CV, killer questions, entrevistes de treball, competències bàsiques digitals... a través de presentacions dinàmiques, i un segon apartat amb recursos en línia i enllaços d'interès, on hi ha plantilles de CV, consells per elaborar la marca personal i l'entrevista, estratègies de motivació, portals de feina generalista, especialitzats i sectorials, cercadors de formació i de desenvolupament de competències digitals.

Documentos relacionados