Nou recurs de formació en línia

| Tema: Empleo, Servicios digitales

L'eina de Barcelona Activa per a la recerca de feina s'obre a altres municipis metropolitans

Captura de la sessió online

El passat 29 de juny es va realitzar la sessió tècnica de presentació del nou recurs digital per a la recerca de feina de Barcelona Activa, que a partir d'ara es posa a disposició dels serveis locals metropolitans.

L'eina consisteix en un catàleg formatiu destinat a les persones que busquen feina, i està integrat per 25 càpsules en format audiovisual. L'objectiu és que siguin inclusives i assimilables per tot tipus de perfils i que es puguin realitzar segons la disponibilitat horària i la localització que tingui cada participant. 

Amb aquesta iniciativa s'optimitza la utilització dels recursos públics, es fa transferència de coneixements, metodologies i eines de treball, i es contribueix així a ampliar i millorar la qualitat dels serveis d'orientació i formació que es presten en l'àmbit metropolità.  

Activitats online per a la recerca de feina

Aquest projecte se situa dins el conveni de col·laboració signat l'any 2018 entre l'AMB i Barcelona Activa, en el qual es va acordar obrir a la resta de municipis metropolitans l'oferta de formació online per a la recerca de feina que l'entitat municipal ofereix actualment a la ciutadania de Barcelona.

La sessió de presentació del recurs digital va ser conduïda pels equips tècnics de l'AMB i de Barcelona Activa, i va comptar amb l'assistència de més d'una vintena de professionals de tretze municipis interessats en incorporar aquest recurs. Els ajuntaments metropolitans que hi van assistir van ser: Badalona, Badia del Vallès, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, el Papiol, l'Hospitalet de Llobregat, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Just Desvern i Sant Vicenç dels Horts. A més, el Prat de Llobregat va explicar la seva experiència municipal desprès d'haver activat aquest recurs prèviament i en va fer una valoració positiva.   

Documentos relacionados