Formació per a la recerca de feina

| Tema: Mercat laboral, Empleo

Més càpsules a disposició dels serveis locals d'ocupació

imatge de la campanya

L'AMB, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona han publicat quatre noves càpsules de formació en línia, a disposició de tots els serveis locals d'ocupació dels ajuntaments de la província de Barcelona, que s'uneixen ara a les 25 càpsules formatives posades en marxa el 2020.

Les noves càpsules volen donar resposta a algunes de les propostes rebudes pels diferents municipis sobre nous continguts relacionats amb la recerca de feina.

Noves càpsules de formació en línia per a la recerca de feina:

Com afrontar les entrevistes per videoconferència

Reclutament i selecció de persones en l'era de la web 4.0

L'elevator pitch: la teva presentació professional

Marca personal: la teva empremta professional

Veure totes les càpsules de formació

Aquestes càpsules tenen un format fonamentalment audiovisual, amb una part de contingut teòric per treballar els conceptes clau i unes activitats de caràcter pràctic per facilitar l'aplicació de la base teòrica a les característiques i condicions particulars de cada persona. Una vegada fet el curs, la persona ha de fer una prova interactiva de coneixements assolits, sense límit d'intents per donar la resposta correcta. Superat el curs, la persona obté directament el certificat de la realització de l'activitat.

Oferta diversa, gratuïta i de curta durada

L'any 2020, l'AMB, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona van signar l'Acord marc de col·laboració en matèria de promoció econòmica i millora de l'ocupació per contribuir a la reactivació del territori i contrarestar els efectes de la pandèmia. Aquest acord va servir per treballar en la coordinació i el desplegament de polítiques i actuacions comunes.

Una d'aquestes actuacions conjuntes ha consistit en posar a disposició de tots els serveis locals d'ocupació la formació en línia per a la recerca de feina i el desenvolupament de competències que prèviament oferia Barcelona Activa.

Les càpsules són una oferta de cursos diversa, gratuïta i de curta durada, destinada a les persones que cerquen feina i/o processos d'orientació. És un recurs de suport als equips tècnics d'orientació i formació, que pot ser utilitzat lliurement per les persones interessades o utilitzat o prescrit pel personal tècnic, tant en les accions d'atenció individual com en les accions grupals que es duguin a terme.

Rètol

Documentos relacionados
Enlaces relacionados