Tenim Drets, Teixim Llibertats: els drets de les persones refugiades

Volver
Imatge d'una de les activitats del projecte

Programa metropolità pels drets humans des del món local.

Ficha técnica

Socios:
Entitat promotora: Àrea Metropolitana de Barcelona

Socis: Ajuntament de BeguesAjuntament de CervellóAjuntament del PapiolAjuntament de la Palma de CervellóAjuntament de Sant Climent de LlobregatAjuntament de Santa Coloma de CervellóAjuntament de Torrelles de LlobregatAjuntament de Montcada i Reixac; Ajuntament de Molins de Rei; Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.
Zona de actuación:
Europa
Tema:
Personas refugiadas
Presupuesto:
1a Edició: 8.000 € / 2a Edició: 14.700 € / 3a Edició: Pendent de tancament. Aquest pressupost no comptabilitza els costos del personal de l'AMB i els ajuntaments implicats.

Descripción

L'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'AMB posa en marxa aquest programa amb el propòsit de promoure el coneixement i la defensa dels DDHH des dels municipis metropolitans.

L'AMB busca complicitats amb els ajuntaments per promoure la consciència crítica i el compromís de la ciutadania envers les desigualtats i els conflictes globals per a la transformació social.

Enguany, tanquem un cicle de tres anys dedicat als drets de les persones refugiades. En la primera edició vàrem posar sobre els drets de les persones refugiades amb una mirada general, en la segona edició va ser més centrat en els drets mediambientals de les persones refugiades i finalment aquest any hem apostat per reflexionar sobre els vincles entre el dret a l'aigua i les persones refugiades.

Durant aquest cicle, s'ha treballat amb 11 ajuntaments i diverses organitzacions i col·lectius del territori (escoles, instituts, i grups i associacions de joventut, de gent gran, de dones, així com entitats culturals, esportives) amb els que s'ha treballat de forma estreta desenvolupant accions des de la pedagogia crítica i artística en el territori (jocs, dinàmiques, arts plàstiques, murals, can coral, batucada i rap, entre altres).

Han participat el voltant de 1000 persones per edició  i s'han dut a terme 168 accions en tres anys. 

Estado:
Iniciado
Prova: $provaURL