COAMSS / OPAMSS I

Volver
Imatge del projecte

L'espai públic com a element integrador del desenvolupament econòmic i social a l'Àrea Metropolitana de San Salvador (El Salvador) per afavorir la cohesió social i la convivència ciutadana.                  

Ficha técnica

Socios:
Socis: AMB, Consejo de Alcaldes i Oficina de Planificación del Área metropolitana de San Salvador (COAMSS/OPAMSS)
Zona de actuación:
América Central . El Salvador
Tema:
Espacio público
Financiación:
  • AMB: 150.000,00 € i cooperació tècnica

  • AMB: 150.000,00 € i cooperació tècnica

Descripción

El projecte té com a objectiu enfortir la cohesió social, el desenvolupament socioeconòmic i la construcció de ciutats segures a partir d'una gestió integral de l'espai públic a l'Àrea Metropolitana de San Salvador (AMSS).

Es treballa en una doble estratègia, d'una banda, s'enforteixen les capacitats institucionals del COAMSS / OPAMSS en la planificació, formulació i gestió d'espais públics inclusius, equitatius, segurs i sostenibles, i d'altra s'intervé en dos espais públics a partir de la nova metodologia de treball en dos municipis del AMSS.

En un primer moment es treballa internament en l'elaboració d'una metodologia per la revitalització d'espais púbics des de l'enfocament de drets, d'equitat entre homes i dones, diversitats, cultura de pau i sostenibilitat ambiental. Es parteix de la participació ciutadana implementant processos participatius  en els territoris des de l'anàlisi del espai fins a la seva dinamització.  

Estado:
Iniciado Finalizado

Dónde

Prova: $provaURL