La biblioteca de l'AMB celebra la Setmana de la Natura

| Tema: Naturaleza

Oferirà una selecció de material sobre arbres i un concurs

Imatge d'un arbre a la tardor

La Xarxa per a la Conservació de la Natura celebrarà dels dies 3 a l'11 d'octubre la Setmana de la Natura, una iniciativa que vol promoure accions a favor de la conservació de la natura i també donar a conèixer a la ciutadania la tasca de les entitats ambientals.

La biblioteca de l'AMB, com a membre de DocAmbCat (xarxa de centres amb documentació ambiental), se suma a la celebració amb una selecció de materials sobre arbres que es podran consultar presencialment entre el dilluns 5 i el divendres 9 d'octubre. Recordeu que per visitar la biblioteca és obligatori portar mascareta.

Des de la biblioteca també s'engega un concurs de fotos, poemes o dibuixos sota el títol "El meu arbre". Per participar-hi cal enviar un correu amb les vostres creacions a biblioteca@amb.cat indicant el vostre nom, mail i/o telèfon. També podeu compartir-ho a les xarxes socials amb els hashtags #ArbresDocAmbCat i #BiblioAMB.  

Entre tots els participants de les biblioteques que se sumin a la Setmana de la Natura es sortejaran tres premis:

1r premi
Una nit a l'hotel La Perla d'Olot amb esmorzar per a dues persones, un àpat per a dues persones al restaurant Font Moixina d'Olot, un lot de productes de "Fet al PNGarrotxa" i un curs d'iniciació a la marxa nòrdica per a una persona.

2n premi  
Una nit a l'hotel Cal Sastre de Santa Pau amb esmorzar per a dues persones (de diumenge a dijous, excepte festius), un lot de productes de "Fet al PNGarrotxa" i un guiatge per la Garrotxa per a dues persones.

3r premi 
Una cistella de productes Verntallat de la Cooperativa SAT de La Vall d'en Bas.  

Documentos relacionados
Enlaces relacionados