La nit de les papallones al parc de les Palmeres

Tornar
La nit de les papallones

Adaptat a mobilitat reduïda Adaptat a mobilitat reduïda
Tema:
Parcs
Tipus:
Taller
Quan:
(Desar)
On:
Parc de les Palmeres, Carrer del Raval, 26, 08757, Corbera de Llobregat  (Veure)
Promotors:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Cicle d'activitats d'espai públic

Descripció

Vols conèixer les papallones nocturnes que viuen prop teu? Aquesta nit explorarem el parc amb un expert biòleg per trobar animals nocturns i atraurem papallones i altres insectes nocturns per poder observar-les de més a prop.

Punt de trobada:

Ens trobarem a la Jugatecambiental del parc de les Palmeres, a tocar de la zona de jocs infantils

A càrrec de:

Més informació:

Activitat gratuïta. És imprescindible la inscripció prèvia a:
activmuseuciencies@bcn.cat
Tel. 93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h)

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres previ a la seva realització a les 13 h. Passat aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, donat que el Sevei d'inscripció i reserves restarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu donar per confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que esteu inscrits i us informa  del punt, hora i lloc de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de l'activitat.

El control de l'aforament, donades les condicions de pandèmia, serà molt estricte i no es podran admetre participants sense inscripció amb el correu de confirmació que ho acrediti.

L'activitat te un aforament limitat i es realitza amb les mesures de seguretat vigents en cada moment segons l'evolució de la pandèmia de la covid-19. Aquestes normes poden comportar que s'anul•li o s'ajorni activitat. Consulteu la informació actualitzada al canals de comunicació habituals a www.amb.cat/agenda i www.agenda.museuciencies.cat.

On

Marker

Parc de les Palmeres Carrer del Raval, 26, 08757, Corbera de Llobregat

Com anar-hi?
Transports al voltant de...

Equipaments relacionats

Prova: $provaURL