Nous equipaments esportius

| Tema: Parcs

S'instal·len conjunts de cal·listènia a tres parcs metropolitans

S'instal·len conjunts de cal·listènia a tres parcs metropolitans

Recentment s'han instal·lat conjunts de cal·listènia al parc del Besòs, al parc de Can Lluc i al parc del Molinet. L'objectiu és reforçar els equipaments esportius als parcs metropolitans i promoure la pràctica esportiva a l'espai públic.

La cal·listènia és una pràctica esportiva de creixent interès als parcs metropolitans, en especial entre el públic jove. Permet entrenar a l'aire lliure i sense necessitat de material de suport. Són exercicis amb els quals es treballa principalment amb el propi pes corporal i fan desenvolupar tant la força muscular com l'agilitat, la flexibilitat, la coordinació dels moviments i el control del propi cos.

Els equipaments de cal·listènia tenen un conjunt de barres i escales horitzontals, una espatllera, dos conjunts de barres paral·leles a diferents nivells, una barra vertical (pole bar) i dos bancs d'abdominals.

A les actuacions que s'estan duent a terme, abans de muntar aquests elements s'ha procedit a la formació d'un sorral amb la finalitat de disposar d'una zona d'esmorteïment al voltant.

Amb aquests equipaments s'incrementa i es diversifica l'oferta lúdica i esportiva dels parcs metropolitans. Els elements de cal·listènia, a més de servir per a la pràctica de l'esport, també són un punt de trobada, especialment per als més joves. 

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Parc del Besòs Carrer de Carmen Amaya, 08930, Sant Adrià de Besòs
Marker
Parc de Can Lluc Avinguda Onze de Setembre, 1, 08690, Santa Coloma de Cervelló
Marker
Parc del Molinet Av. Mn. J. Pons i Rabadà - Av. de la Generalitat, 08923, Santa Coloma de Gramenet