Aula ambiental al parc del Pi Gros

Tornar

| Tema: Parcs, Platges

Un nou espai per a l'aprenentatge, la descoberta i la sensibilització ambiental

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i l'AMB han inaugurat la 2a aula d'educació ambiental al Baix Llobregat i la 4a en el conjunt de la xarxa de parcs. Es tracta de l'aula ambiental al parc del Pi Gros, un espai que centralitza les diferents activitats de sensibilització que tenen lloc al parc i també serveix de punt de trobada i magatzem. Les aules ambientals són espais de suport a les activitats educatives i lúdiques de caire ambiental adreçades a les escoles, famílies i públic general.

La principal singularitat d'aquests espais és la ubicació, ja que relacionen en un mateix punt la ciutat, les persones i el medi natural. D'aquesta manera ajuden a reforçar els vincles dels ciutadans amb el seu entorn més proper, alhora que aprenen i descobreixen els valors dels parcs i platges metropolitans.

L'aula ambiental del parc del Pi Gros és el quart espai recuperat per a aquesta finalitat, juntament amb les del parc de la Fontsanta i de Can Solei i de Ca l'Arnús i la de la platja del Litoral. Aquests equipaments s'afegeixen als altres ja existents relacionats amb l'educació ambiental i vinculats a altres parcs metropolitans, com ara la masia del Jardí Botànic Històric o la Casa Natura, a tocar del parc dels Pinetons de Ripollet.  

L'acte va comptar amb la presència de Maite Aymerich Boltà, alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, i del regidor de Medi Ambient del matex consistori, Alejandro Aparicio. També van ser-hi presents, per part de l'AMB, el director de Serveis d'Espai Públic, Xavier Segura, i el coordinador de Serveis de Promoció i Conservació d'Espai Públic, Jordi Bordanove.

Galeria d'imatges

Equipaments relacionats

 • Parc del Pi Gros

  Municipis:
  Sant Vicenç dels Horts
  Inauguració:
  1990
  Superfície:
  118.386 m2

Punts d'interès relacionats

 • Naturaula Pi Gros

  Aula ambiental

  Espai de suport a activitats educatives i lúdiques de caire ambiental que es realitzen al parc del Pi Gros, adreçades a escoles, famílies i públic en general i organitzades per l'AMB i per l'Ajunta...

On

 • Marker

  Pi Gros