Taula de Reactivació Econòmica

L'Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic de l'AMB ha endegat un procés per a la revisió i actualització dels objectius i propostes de la Taula de Reactivació Econòmica i Reindustrialització de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, que va començar a funcionar durant el mandat passat.

Icona

El Pla d'actuació metropolità del mandat actual ja preveia la posada en marxa d'aquesta Taula, però la situació actual, especialment arran de la significativa crisi que estem patint derivada de la covid-19, fa encara més necessari establir mesures que permetin ajudar a superar, en la mesura de les nostres possibilitats, la severa i inèdita realitat que estem vivint.

La Taula comptarà amb múltiples trobades participatives per tal de reflexionar conjuntament sobre diferents àmbits temàtics –vegeu-ne el detall a la documentació annexa. A més, es poden efectuar aportacions a través del formulari habilitat a través d'aquesta mateixa pàgina web.

ESTRATÈGIES PER A UNA ECONOMIA METROPOLITANA POST-COVID-19. Propostes de la Taula de reactivació econòmica i reindustrialització