EMA 2024

9a edició | Amsterdam

Tema:
Relacions internacionals
Tipus:
Congrés
Quan:
Del al (Desar)
On:
Àrea Metropolitana d'Amsterdam (MRA) - Zaandam  (Veure)

Inscripció

Descripció

Aquesta nova edició del fòrum EMA reunirà alts representants polítics de les principals metròpolis europees per debatre sobre els reptes metropolitans.

Programa

"El benestar des d'una perspectiva metropolitana" serà la idea principal del programa -actualment en el·laboració-, que inclourà, a més de visites sobre el terreny i debats, sessions d'alt nivell, en què els participants aprofundiran en la qüestió de quin tipus de societat volem ser i què cal per a un desenvolupament econòmic sostenible, la seguretat dels mitjans de subsistència i un entorn vital saludable, utilitzant exemples inspiradors, pràctics i escalables. Els resultats es presentaran a la Comissió Europea en forma de declaració política de l'EMA.

 • El benestar des d'una perspectiva metropolitana

  La conferència d'Amsterdam se centra en el benestar des d'una perspectiva metropolitana, equilibrant entre si l'economia, el benestar social i l'ecologia, tant aquí i ara, com en el futur i en altres parts del món (prosperitat àmplia). La perspectiva de benestar de la prosperitat àmplia pot ajudar la Unió Europea i les regions urbanes a establir prioritats i prendre decisions equilibrades per al futur.

  En un context de grans reptes en àmbits com l'habitatge, el medi ambient, l'energia, el treball, la sanitat i l'educació, on cada vegada se sent amb més força la crida a donar prioritat al benestar, el fòrum EMA 2024 ofereix una oportunitat única perquè les metròpolis europees facin sentir la seva veu col·lectiva i defensin els interessos de les regions metropolitanes.

 • Eleccions europees

  És important destacar que el fòrum EMA d'aquest any tindrà lloc després de les eleccions europees, fet que suposa una oportunitat excel·lent per presentar la importància de la dimensió metropolitana a les noves institucions europees.

   

Practical Information

We are pleased to welcome you to the EMA Forum 2024 “Metropolitan perspectives on wellbeing” on 20 and 21 November 2024 in the Metropolitan Region of Amsterdam (MRA), The Netherlands. We value your contribution to the forum, be it as a speaker or as a participant. You will receive more information about your role and important details closer to the event. In this document, we have gathered some practical information to make your visit and participation in the forum as easy and enjoyable as possible.

 • Registration

  All delegates must register by filling out this form at your earliest convenience.

Marker
Àrea Metropolitana d'Amsterdam (MRA) - Zaandam
Enllaç relacionat