Horaris de la xarxa de transport públic durant les festes nadalenques del 2021

| Tema: Transport públic

La nit de Nadal es mantindrà l'horari de cada any a la xarxa ferroviària, fins a les 23 h. La nit de Cap d'Any, els operadors ferroviaris oferiran serveis ininterromputs tota la nit, a excepció de Rodalies, que mantindrà el seu horari habitual

ADIF
ADIF | ATM

Coincidint amb les festes nadalenques, la xarxa de transport públic de l'àrea de Barcelona modifica en alguns casos el servei respecte a l'oferta habitual per facilitar el retorn a casa a qui ho necessiti.

Nit de Nadal

La nit del 24 al 25 de desembre, com és habitual cada any, els operadors ferroviaris Metro TMB, FGC i Rodalies Renfe finalitzaran el servei a les 23 h. Pel que fa a TRAM i Bus TMB, efectuaran les darreres sortides de terminal a les 22 h.

Nit de Cap d'Any

La nit del 31 de desembre a l'1 de gener, els operadors ferroviaris TMB, FGC i TRAM oferiran servei ininterromput durant tota la nit. Pel que fa a Rodalies de Catalunya i el servei de Bus TMB, faran horari habitual de dia feiner, sense modificacions horàries. El dia 25 Rodalies iniciarà el servei entorn de les 7.00 hores.

Nit de Reis

La nit del 5 al 6 de gener, tots els transports i operadors mantindran els horaris habituals de vigília de festiu.

Bus nocturn

El NitBus, el servei de bus nocturn de l'AMB, i els autobusos nocturns interurbans de la Generalitat prestaran servei durant totes les festes amb els horaris que indiquen als seus webs.

Entre el 23 de desembre i el 9 de gener, el servei de la línia R7 (Cerdanyola Universitat – Barcelona Sant Andreu Arenal) no prestarà servei coincidint amb el període no lectiu de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Mascareta obligatòria ben posada i silenci

Davant de l'onada actual de covid, es recorda a tothom l'obligació de dur la mascareta ben posada dins del transport públic i la recomanació de romandre en silenci durant el trajecte per prevenir contagis.

Documents relacionats
Enllaços relacionats