900 propostes educatives als parcs i platges metropolitans tots els caps de setmana fins al novembre

| Tema: Parcs, Platges

La programació d’activitats de les Jugatecambientals, totes gratuïtes, es pot consultar al web de l'AMB

Nens i nenes participant en la jugatecambiental

Aquest cap de setmana arrenca la programació de primavera a les 45 Jugatecambientals dels parcs i platges metropolitans, que compta amb una oferta ludicoeducativa de 900 activitats dirigides a famílies amb canalla i apassionats de la natura urbana. La temporada s’allargarà fins al novembre, tot i que tindrà una pausa entre mitjans de juny i mitjans de setembre.
 
La programació de la temporada es basa tant en propostes autoguiades com en propostes dirigides per educadors ambientals, que permetran descobrir els valors  dels parcs i les platges metropolitans, com ara la biodiversitat, i també els espais dissenyats per millorar-los, com ara els jardins de papallones o els hotels d’insectes. Així mateix, els participants podran gaudir d’espais de joc no dirigits, amb materials didàctics especialitzats en la natura, com puzles o jocs de taula, espais artístics o de construcció, jocs motrius i, com a novetat, espais de lectura, gràcies a la col·laboració amb algunes biblioteques.
 
En el cas dels parcs de Can Zam (Santa Coloma de Gramenet) i de la Fontsanta (Sant Joan Despí), es poden utilitzar les Cletes: bicicletes familiars amb caixa per a passatgers.
 
La programació de les diferents Jugatecambientals es pot consultar al seu perfil d'Instagram i també al web de l'AMB. Totes les activitats tenen lloc els dissabtes o diumenges d’11.00 a 13.30 h o d’11.30 a 14.00 h, segons el parc o la platja. No es requereix inscripció prèvia, tot i que les places de les activitats estaran sotmeses a les existències de materials i a l’espai disponible.
 

Enllaços relacionats