Cuits pel clima
RessenyaCuits pel clima
Produir aliments en temps de canvi climàtic

- Tema:
- Sostenibilitat, Canvi climàtic, Aliment
- Públic:
- Tipus:
- Divulgatiu
- Edició:
- Llibre
- Suports:
- Paper
Sinopsi
Cuits pel clima és un estudi profund, rigorós i, sobretot, realista, de com el canvi climàtic està afectant la producció d’aliments en un context de creixement de la població mundial i en un planeta de recursos finits. Urgeix donar resposta al canvi climàtic i al deteriorament del medi ambient i, en aquestes fites, la producció d’aliments hi té un protagonisme singular i cabdal. Per a fer front a tots aquests reptes, els autors proposen diferents solucions.
- Autor:
- Francesc Reguant Fosas / Lorena Farràs Pérez
- Editorial:
- Bresca Editorial
- Lloc i data:
- Barcelona 2025
- Idiomes disponibles:
- Català
- DL:
- B 1493-2025
- ISBN:
- 9788410235779