L'hora del conte al parc de la Fontsanta

Tema:
Parcs
Tipus:
Activitat a l'entorn
Quan:

(Desar)
(Desar)
(Desar)
On:
Parc de la Fontsanta, Sant Joan Despí - A l’aula ambiental del parc de la Fontsanta  (Veure)
Promotors:
AMB
Biblioteca Miquel Martí i Pol
Ajuntament de Sant Joan Despí
Descripció

L'hora del conte és una experiència que ofereix l'AMB amb la col·laboració dels ajuntaments i les biblioteques. En aquest espai de cultura i natura, les famílies podran gaudir d'una estona de joc i experimentació mentre descobreixen els valors dels parcs i platges metropolitans a través de diferents contes.

Programació

2 d'octubre
Princeses blaves i prínceps encantadors

Per què les princeses sempre han de ser rescatades per prínceps? En aquesta sessió descobrirem princeses valentes i prínceps que sospiren per petons de bona nit. A càrrec de Lídia Clua.

9 d'octubre
Fulles, peixos, vaques... i plàstic
Contes sobre animals, casetes al mig del bosc i bosses de plàstic que s’han perdut pel mar. Descobrirem com n’és d’important conèixer i respectar el nostre parc. A càrrec de Gisela Llimona.

16 d'octubre
El canari Cantaire

El canari Cantaire celebra el seu aniversari i prepara una festa en què convida els seus amics. L’os Papós no és entre els convidats, però ajudarà el canari Cantaire a resoldre certs inconvenients durant aquest dia tan especial. A càrrec de Sara Genovart.

30 d'octubre
Castanyes i barrets, carbasses i bolets
Una sessió de contes que neixen dins el meu cap de moniato amenitzat a ritme de carbassa. Un homenatge a la tardor i a tots els que hi hem nascut, utilitzant com a recurs el cos, la veu i diferents objectes propis d’aquesta estació. A càrrec d’Íngrid Domingo.

Ubicació

A l’aula ambiental del parc de la Fontsanta.

Horari

Espai de joc: de 17 a 19 h.

Conte: de 17.30 a 18.30 h.

Marker
Parc de la Fontsanta Sant Joan Despí - A l’aula ambiental del parc de la Fontsanta
Com anar-hi?
Transports al voltant de...