Naturaula al parc del Bosc de Can Gorgs

| Tema: Parcs

Presentació per als centres educatius de Barberà del Vallès

Naturaula al parc del Bosc de Can Gorgs

El dia 21 de setembre es va presentar la nova Naturaula del parc del Bosc de Can Gorgs a Barberà del Vallès.

A l'acte van assistir-hi una quarantena de mestres i professors de tots els centres educatius del municipi. Es va fer una mostra d'activitats, projectes i materials educatius que estan disponibles en aquest equipament, i també dels jocs de la Jugatecambiental, adreçats a infants més petits.

La presentació va animar els centres educatius a continuar utilitzant el parc del Bosc de Can Gorgs com una extensió de les seves aules, on desenvolupar-hi projectes propis de manera autònoma o amb el suport de l'AMB i de l'Ajuntament.

En acabar, es va fer una petita visita al jardí de papallones i a l'hotel d'insectes, dos espais participatius del parc situats al costat de la Naturaula. Els centres educatius poden fer-hi tasques de manteniment o bé activitats d'observació i seguiment de la biodiversitat.

El projecte Naturaula és un equipament d'educació ambiental que té com a finalitat ser un espai d'aprenentatge a l'aire lliure. Actualment hi ha 21 Naturaules que s'estan donant a conèixer a la comunitat educativa de cada municipi.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
On
Marker
Carrer de la Torre d'en Gorgs s/n, 08210, Barberà del Vallès