Parc del bosc de Can Gorgs

Intervencions de millora de l'accessibilitat i la il·luminació

Gemma Miralda
Ficha técnica
  • Fecha del proyecto:
    Septiembre 2019
    Data inicio de la obra:
    --
    Data fin de la obra:
    --
    Fecha de ejecución:
    Marzo 2022
    Municipio:
    Barberà del Vallès
    Superficie:
    9.950,00 m2
    Coste:
    468.805,30 Euros
  • Dirección de proyecto:
    Jona Garcia (AMB)
    Dirección de obra:
    Jona Garcia, Eulàlia Codina (AMB)
    Colaboradores:
    Sara Arguedas, Jaume Fornès, Montse Garcia, Jordi Martínez, Miquel Àngel Soriano-Montagut (AMB)
    Contratista:
    Eurocatalana, Obres i Serveis SL
Financiación

Aquesta intervenció ha estat finançada per l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

Descripción

Situat dins del nucli urbà és l'àrea verda més gran que es troba dins la ciutat i és utilitzat com a zona de lleure, esbarjo i espai per activitats culturals. El conjunt de les intervencions realitzades milloren l'accessibilitat i doten d'il·luminació aquest espai de vegetació boscosa.

Es crea un camí longitudinal pavimentat que permet configurar un nou accés a la banda oest del parc i solucionar els problemes de manteniment derivats de la falta de definició i el fort pendent del traçat anterior. Aquest nou espai per accedir al parc s'afegeix a la millora dels altres accessos que s'amplien amb àrees pavimentades on se situa el mobiliari i la senyalització del parc. Una rampa accessible a l'accés nord i una nova escala que connecta amb el carrer de la Torre d'en Gorgs, així com la plantació de noves espècies arbustives.

Dónde