Playas de Barcelona

La recuperación del frente marítimo de la ciudad, iniciada en la década de 1980, ha significado un cambio histórico y ha hecho posible la integración de las playas del norte de la ciudad en la vida cotidiana de los barceloneses. Actualmente, Barcelona dispone de más de cuatro kilómetros y medio de playas perfectamente equipadas y disponibles para el baño. Representan el mayor espacio de ocio de la ciudad. La característica principal de las playas de Barcelona es su condición urbana, ya que son espacios abiertos para uso ciudadano y son fácilmente accesibles desde cualquier punto de la ciudad.

Estat de la platja

 • Bandera
  Bandera: Desconegut
  Desconegut
 • Estado del mar
  Estat del mar: Desconegut
  Desconegut
 • Calidad del agua
  Qualitat de l'aigua: Sense servei
  Sense servei
 • Medusas
  Desconegut
Font de les dades

Fuentes: Ayuntamiento de Barcelona; Servicio Meteorológico de Cataluña.

© María José Reyes

La playa de Sant Sebastià es la situada más a poniente de Barcelona y, junto con la de La Barceloneta, es la más antigua y de mayor tradición, con clubes deportives de gran relevancia para la ciudad por sus actividades relacionadas con el mar. Es una playa muy frecuentada, tanto por usuarios barceloneses como extranjeros.

Longitud: 645

Superficie: 32.109,75m2


Equipamientos
Balizamiento de espigones Duchas y lavapiés Pasarelas
Balizamiento de salida de embarcaciones Juegos infantiles Señalización informativa
Balizamiento de zona de baño Lavabos Sillas de vigilancia
Bancos Lavabos adaptados Redes de voleibol
Bar Papeleras

Servicios
Información ambiental
Megafonía
Seguridad
Salvamento y socorrismo

Ir a la web de las playas de Barcelona
Localización
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Publicaciones relacionadas
Puntos de interés relacionados
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Lugar singular
  Descripció:
  Amb el rerefons escultòric de la placa fotovoltaica del Fòrum, la piscina d'aigua salada a mar obert amb una zona de bany ben delimitada és una altra manera de viure l'experiència del mar a Barcelona. S'ha de tenir en compte que no hi ha sorra i que s'accedeix a l'aigua des de les superfícies pavimentades mitjançant escales. Es tracta d'un espai tranquil i molt fotografiat per turistes i curiosos. Disposa de múltiples serveis i d'un suport per a persones amb mobilitat reduïda amb voluntaris que els ajuden a entrar i sortir de l'aigua.
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Interés histórico
  Descripció:
  L'elaboració i manufactura del gas a Catalunya va començar amb la fàbrica de gas de la Barceloneta l'any 1842. A principis del segle XX va augmentar la necessitat de volum i pressió d'aigua i per això es va ampliar la fàbrica i es va aixecar una torre de l'aigua d'estil modernista, construïda per l'arquitecte Josep Domenech i Estapà. Aquesta torre ha quedat com un testimoni amb l'estructura d'un vell gasòmetre i un petit edifici.
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Interés artístico
  Descripció:
  Ubicada al sud del Port Olímpic de Barcelona, El peix daurat és una imponent escultura de 56 metres de llarg i 35 d'alçada obra de l'arquitecte canadenc Frank Gehry. De marcat estil abstracte, està composta per una sèrie de fines línies entrecreuades que formen un enreixat metàl·lic. El peix daurat és una icona consolidada de la ciutat, una escultura que sembla flotar sobre el Mediterrani i que s'ha convertit en un dels símbols de la Barcelona postolímpica.
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Interés artístico
  Descripció:
  Quatre cubs desencaixats formen una escultura de 10 metres d'alçada recolzada per una base de formigó. És "L'estel Ferit", de Rebecca Horn, que tothom coneix com "els cubs" i que s'ha convertit en un dels símbols de la Barceloneta. L'artista alemanya, ret homenatge al barri pescador de la Barceloneta, en plena transformació urbana amb motiu de les olimpíades de 1992. L'autora va voler immortalitzar les guinguetes que fins aleshores ocupaven la primera línia de mar del barri i que van ser enderrocades durant la Barcelona preolímpica.
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Interés artístico
  Descripció:
  Escultura d'acer instal·lada l'any 2004, obra d'Alfredo Lanz. La seva composició contraposa les formes abstractes amb les siluetes figuratives, alhora que juga amb els espais buits i les formes perfilades de l'acer. Simbolitza la natació a través de les seves diferents modalitats: salts, waterpolo, velocitat i sincronitzada. Com que està situada vora el mar, damunt la sorra, permet contemplar-la de manera neta, llunyana i des de diferents punts de vista.
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Interés artístico
  Descripció:
  L'obra, de l'escultor madrileny Juan Muñoz, de l'any 1992, consisteix en una mena de glorieta enreixada dins la qual hi habiten cinc figures humanes de bronze, amb la base esfèrica. La idea inicial, d'on prové el títol de l'obra, preveia un sistema de recirculació d'aigua que fes que en aquell espai sempre hi plogués, però dificultats tècniques van truncar aquesta instal·lació. El conjunt, amb els tres grans arbres que l'envolten, situat damunt la sorra, és com una mena d'oasi inquietant, misteriós i pertorbador.
 • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
  Categoria:
  Lugar singular
  Descripció:
  Consolidat com una àrea emblemàtica de Barcelona amb 740 amarradors i 85 establiments comercials, el Port Olímpic de Barcelona va ser construït amb motiu de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona del 1992. Es troba integrat dins del conjunt ornamental de la Vila Olímpica, al cor de la zona marítima de Barcelona, envoltat de platges i jardins i edificis tan significatius com la Torre Mapfre o l'Hotel Arts. Compromès amb el medi ambient, el port facilita tot tipus de recursos perquè l'usuari adquireixi també aquest compromís i perquè faci de la pràctica de la navegació una activitat grata per a l'entorn marí. Fruit d'aquesta política són les certificacions ISO 9001, 14001, EMAS i Bandera Blava que any rere any li són atorgades.
Proyectos abiertos relacionados
Prova: $provaURL