Setmana de l'arquitectura

Tema:
Parques
Tipo:
Taller
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
Parc de la Muntanyeta, 08830, Sant Boi de Llobregat  (Ver)
Promotores:
AMB
Museu de Ciències Naturals de Barcelona
Programa:
Ciclo de actividades de espacio público
Descripción

En aquesta activitat, adreçada a tot tipus de públic, construirem estructures en forma de cabanes amb una tècnica, original, ràpida, àgil i senzilla. Cada grup o colla construirà lliurement la seva cabana utilitzant canyes de bambú unides amb peces de cautxú.

Punt de trobada

A la Jugatecambiental del parc de la Muntanyeta

Més informació i inscripcions

Activitat gratuïta.

És imprescindible inscriure's a:

activitatsmetropolitanes@bcn.cat

93 256 22 20 (de dilluns a divendres de 10 a 13 h).

La inscripció s'obrirà 10 dies hàbils abans de l'inici de l'activitat i es tancarà el divendres abans del dia de l'activitat, a les 13 h. A partir d'aquest moment no es podran acceptar més inscripcions, ja que el Servei d'Inscripció i Reserves estarà tancat i no podrà gestionar-les.

Només podeu considerar confirmada l'activitat si rebeu un correu de confirmació que us assegura que hi esteu inscrits i us informa del lloc i l'hora de trobada. És molt important que guardeu aquest correu per si cal ensenyar-lo als organitzadors en el moment de fer l'activitat.

Durant les activitats, es poden fer fotos generals per divulgar-les i difondre-les en diferents mitjans (publicacions, portal web, xarxes socials...). En cas que no vulgueu aparèixer en aquestes imatges, us demanem que ho comuniqueu al responsable de l'activitat per tenir-ho en consideració.

Marker
Parc de la Muntanyeta 08830, Sant Boi de Llobregat
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Equipamientos relacionados
Puntos de interés relacionados
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Jugatecambiental
    Descripció:
    La Jugatecambiental de la Muntanyeta ofereix un espai d'aprenentatge i joc per a les famílies, així com activitats dirigides relacionades amb el medi ambient en una àrea privilegiada de Sant Boi, que té un entorn comunitari i social molt ric i un parc amb molts serveis i espais diferenciats. Vine a gaudir de la Jugatecambiental cada dissabte i aprendràs tot jugant i descobrint el parc!