Repensem l'N-150

Volver
Imatge de la jornada

Inscripción
Tema:
Infraestructuras, Urbanismo
Tipo:
Jornadas
Público:
General
Cuándo:
(Guardar)
Dónde:
En línia  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
URBACT

Descripción

Aquesta sessió, oberta a la ciutadania, servirà per redactar un pla d'acció, que haurà de determinar accions concretes per a la transformació i integració de l'N-150, entre Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès, Ripollet del Vallès i Barberà del Vallès, i que aquesta carretera nacional passi a ser una avinguda metropolitana i espai de trobada local.

Aquest procés es duu a terme dins del programa europeu URBACT vol repensar, transformar i integrar les infraestructures de mobilitat per connectar persones, barris, ciutats i espais naturals.

IMG

Programa

18.30  
Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de Jordi Sánchez, vicepresident de l'Àrea de Desenvolupament de Polítiques Urbanístiques de l'AMB.

Benvinguda per part dels representants de les administracions locals vinculades al projecte.

18.45
Presentació del programa europeu URBACT, a càrrec de Xavier Tiana, cap del Servei de Relacions Internacionals de l'AMB.

Presentació de la xarxa RiConnect, a càrrec de Joan Caba, coordinador de la xarxa RiConnect i arquitecte del Servei de Planejament Urbanístic de l'AMB.

19.00
El pla d'acció integrat. Àmbit d'actuació i procés de redacció, a càrrec de Judith Recio i Anna Majoral, coordinadores del Grup Local URBACT i arquitectes del Servei de Redacció del Pla Director i del Servei de Planejament Urbanístic, respectivament.

19.30
Un pla d'acció integrat de referència: Imagina Badia, a càrrec de Mireia Peris i Isabel Tomé, arquitectes del Servei de Redacció del Pla Director de l'AMB.

19.40
Intervencions d'espai públic, a càrrec de Oriol Ribera, cap del Servei de Projectes i Obres de la Direcció de Serveis de l'Espai Públic.

19.50
Torn de preguntes

20.00
Fi de la sessió

Dónde

Marker

En línia

Documentos relacionados

Proyectos de cooperación relacionados

 • RiConnect

  Zona de actuación:
  Europa
  Tema:
  Estado:
  Iniciado
Prova: $provaURL