El jardí de papallones

Imatge de la publicació
Tema:
Biodiversidad, Parques
Público:
Educació no reglada, ciutadania, famílies i lleure
Tipo:
Didáctico
Edición:
Folleto
Soportes:
Papel

El jardí de papallones

Descargar

Sinopsis

El pòster del jardí de papallones mostra aquests espais de biodiversitat dels parcs metropolitans previstos en el Pla de millora de la biodiversitat dels parcs i les platges metropolitans. En aquesta publicació es detallen, de manera visual, les principals espècies de papallones i d'altres insectes que s'hi poden trobar i es planteja un joc de descoberta.
Es tracta d'un material educatiu molt atractiu que complementa les activitats obertes a la participació de la ciutadania que es duen a terme en aquests espais.

Autor:
Bosc de Llum
Editorial:
AMB
Lugar y fecha:
Barcelona 2019
Idiomas disponibles:
Catalán
Enlaces relacionados
Publicaciones relacionadas
Puntos de interés relacionados
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interés ambiental
    Descripció:
    El jardí de papallones i l'hotel d'insectes és un recurs educatiu per observar, identificar i estudiar els insectes i les plantes, conèixer les seves relacions i la importància que tenen pel nostre entorn. És un espai dinàmic i obert a la participació d'entitats i centres educatius en les tasques de manteniment i també en l'estudi de la biodiversitat amb el seguiment de la presència d'insectes, papallones i altres espècies.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interés ambiental
    Descripció:
    El jardí de papallones és un recurs educatiu per observar, identificar i estudiar els insectes i les plantes, conèixer les seves relacions i la importància que tenen pel nostre entorn. És un espai dinàmic i obert a la participació d'entitats i centres educatius en les tasques de manteniment i també en l'estudi de la biodiversitat amb el seguiment de la presència d'insectes, papallones i altres espècies.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interés ambiental
    Descripció:
    El jardí de papallones i l'hotel d'insectes del parc de Torre-Roja és un recurs educatiu per observar, identificar i estudiar els insectes i les plantes, conèixer les seves relacions i la importància que tenen pel nostre entorn. Es tracta d'un espai dissenyat per afavorir la presència de papallones i altres insectes, que contribueixen a la biodiversitat del parc, enriqueixen el patrimoni natural i són indicadors de salut ambiental. És un espai dinàmic i obert a la participació en les tasques de manteniment i també en l'estudi de la biodiversitat amb el seguiment de la presència d'insectes, papallones i altres espècies.

    Hotel d'insectes
    L'hotel d'insectes dóna refugi tot l'any a insectes, aràcnids, amfibis, rèptils i fins i tot algun petit mamífer, però sobretot constitueix un lloc càlid on aquests petits animals troben materials que els faciliten l'estada durant l'hivern: troncs foradats que ajuden a niar diferents espècies d'abelles, pedres, branquillons, fulles, testos i escorces, que serveixen perquè hi hivernin insectes molt beneficiosos per a l'agricultura, com les marietes i crisopes, els escarabats o les tisoretes. És, doncs, un ecosistema ple d'éssers vius on descobrir cada dia noves espècies.
  • $escapeTool.html($relacionat_puntinteres_alt_)
    Categoria:
    Interés ambiental
    Descripció:
    El jardí de les papallones i l'hotel d'insectes del parc del Canal de la Infanta és un recurs educatiu per observar, identificar i estudiar els insectes i les plantes, saber com es relacionen i quina importància tenen per al nostre entorn. S'ha dissenyat per afavorir la presència de papallones i altres insectes, que contribueixen a la biodiversitat del parc, enriqueixen el patrimoni natural i són indicadors de salut ambiental. És un espai dinàmic i obert a la participació en les tasques de manteniment i també en l'estudi de la biodiversitat, amb el seguiment de la presència d'insectes, papallones i altres espècies.

    Hotel d'insectes
    L'hotel d'insectes dona refugi tot l'any a insectes, aràcnids, amfibis, rèptils i fins i tot algun petit mamífer, però sobretot és un lloc càlid on aquests petits animals troben materials que els faciliten l'estada durant l'hivern: troncs foradats que ajuden a niar diferents espècies d'abelles, pedres, branquillons, fulles, testos i escorces, que serveixen perquè hi hivernin insectes molt beneficiosos per a l'agricultura, com les marietes i crisopes, els escarabats o les tisoretes. És, doncs, un ecosistema ple d'éssers vius on descobrir cada dia noves espècies.
Proyectos relacionados
  • Municipio:
    Badalona, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Sant Joan Despí, Santa Coloma de Gramenet, Viladecans
    Temas:
    Biodiversidad, Parques, Playas
    Estado:
    En proceso
  • Municipio:
    Badalona, Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Barcelona, Begues, Castellbisbal, Castelldefels, Cerdanyola del Vallès, Cervelló, Corbera de Llobregat, Cornellà de Llobregat, El Papiol, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Montgat, Pallejà, Ripollet, Sant Adrià de Besòs, Sant Andreu de la Barca, Sant Boi de Llobregat, Sant Climent de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló, Santa Coloma de Gramenet, Tiana, Viladecans
    Temas:
    Biodiversidad, Parques, Playas
    Estado:
    En proceso