Obres al parc del Turonet

| Tema: Parques

Millora dels accessos i de la connectivitat interior

Fotomuntatge de les obres

Aquest mes de juny han començat unes obres al parc del Turonet que milloraran els accessos al parc i la connectivitat interior.

D'una banda, es consolidaran dos nous accessos, el del carrer de Pizarro i el de la ronda de Cerdanyola, i es millorarà l'accés ja existent des del carrer de Sagunt. D'aquesta manera es generarà una connexió més bona entre la ciutat i el parc. També es preveu fer noves pavimentacions, plantacions d'espècies arbustives i arbres acompanyades d'hidrosembra i contencions de talussos amb gabions i tancaments de fusta, així com la instal·lació de senyals informatius.

Pel que fa a la connectivitat interior, es milloraran els camins ja existents amb nous paviments, rampes i escales. Aquest tipus d'actuacions afavoreixen l'accessibilitat i la comunicació entre els diferents àmbits del parc. Per exemple, es millorarà la unió entre l'àrea de jocs infantils i la Jugatecambiental, al mateix temps que s'ampliarà l'espai dedicat a les activitats educatives. En aquest mateix sentit, també s'optimitzarà la vinculació amb els equipaments esportius o la connectivitat de la banda superior del parc amb la plataforma inferior.

El projecte inclou també la millora del paviment de l'àrea de jocs infantils amb cautxú continu de diferents colors per tal d'assegurar l'accessibilitat de tots els infants i acompanyants, incloent-hi un sistema de drenatge de la superfície. 

Documentos relacionados
Enlaces relacionados
Equipamientos relacionados
  • Imagen del parque
    Municipios:
    Cerdanyola del Vallès
    Inauguración:
    1995
    Superficie:
    106.231 m2
Dónde
Marker
Parc del Turonet Carrer de Pizarro, 34, 08290, Cerdanyola del Vallès