Noves Jugateques ambientals

| Tema: Parques

Quinze nous parcs s'incoporen a aquest programa d'activitats

Imatge de la Jugatecambiental

Ja han començat les actvitats de les noves Jugateques ambientals als parcs del Castell, Can Mercader, Can Vidalet, Pinetons, el Turonet, el Pi Gros, Can Lluc, la Molinada, les Aigües, Litoral, La Muntanyeta i durant el mes de març també s'afegiran el parc de la Torre-roja, el de les Planes, el de Bellvitge i el parc del Besòs. Aquests 15 nous parcs metropolitans s'incorporen a la programació de la Jugatecambiental, que ja funcionava al parc de Torreblanca, al de Can Solei, al de Ca l'Arnús, Nou, Can Zam, Fontsanta des de la primavera de l'any passat.

La Jugatecambiental és un espai d'aprenentatge basat en el joc adreçat majoritàriament a famílies amb infants, però sempre des d'una perspectiva mediambiental, contemplant criteris de sostenibilitat i coneixement dels valors de l'espai públic contemplats en el Programa Metropolità d'Educació per a la Sostenibilitat (PMES) de l'AMB. A través de les activitats de la Jugatecambiental es descobreixen els parcs i es posa en valor la seva importància ambiental i patrimonial.

L'edició de primavera i tardor de 2014 de la Jugatecambiental va tenir una gran acollida, hi van participar més de 1.600 persones en més de seixantena d'activitats programades en els 5 parcs adherits a l'inici del projecte.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados