Entrega premis "Passatges Metropolitans"

| Tema: Urbanismo

Els projectes guanyadors es mostren de manera completa en una exposició a l'ETSAB

Un total de 16 guardons, entre premis i mencions, es van lliurar als equips premiats al concurs d'idees "Passatges Metropolitans". Aquest concurs és l'aplicació local (en aquest cas metropolitana) del programa "Passages, espace de transition pour la ville du XXI siecle", que organitza l'Institute pour la Ville en Mouvement (IVM).

Sota aquest programa paraigua, cada ciutat que s'hi adhereix presenta un subprograma i organitza activitats, com conferències, exposicions, o, com en el cas de l'AMB, proposant 6 concursos per a joves arquitectes, involucrant fins a 8 municipis metropolitans. Un concurs d'aplicació local-metropolitana que treballa i reflexiona sobre la superació de les barreres infraestructurals que sovint fragmenten el territori metropolità.

L'acte de lliurament de premis es va celebrar a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona (ETSAB) on van assitir unes 150 persones. Ara, i fins el dia 22 de maig, es podrà visitar-se l'exposició "Passatges metropolitans", a la mateixa seu de l'ETSAB, que exposarà les propostes guardonades per a cadascun dels àmbits.

Els projectes que han resultat guanyadors han rebut cadascun un premi de 3.000€.

Consultar els projectes guardonats

Documentos relacionados