Premios Nacionales del Transporte 2020

| Tema: Transporte

L'AMB convidada a aquests guardons del sector del transport de passatgers i mercaderies

L'AMB ha estat convidada, un any més, als Premios Nacionales del Transporte, que es van celebrar el dimecres 22 de gener de 2020 a Madrid. Aquests guardons els organitzen les revistes Viajeros i Transporte3, del Grup Editec.

Enguany, el jurat, format per 533 membres de tota la geografia espanyola, va avaluar 71 vehicles de 40 empreses que optaven a les diferents categories de passatgers i mercaderies dels premis.

El lliurament, que com cada any va anar a càrrec d'un destacat grup d'empresaris i professionals del sector del transport de passatgers i de mercaderies, va tenir lloc a l'Hotel Novotel Madrid Center, amb l'assistència de més de 550 representants d'administracions públiques, empreses operadores i la indústria del sector.

L'acte va ser clausurat per Benito Bermejo, subdirector general de Gestió, Anàlisi i Innovació del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

El grup editorial Editec fa més de tres dècades que reconeix l'esforç en innovació i el desenvolupament de la indústria fabricadora i carrossera, tant del segment de transport per carretera de passatgers com de mercaderies.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados