Planta de valorització energètica (PVE) de Sant Adrià de Besòs

Tema:
Residuos
Tipo:
Visita guiada
Público:
General, Familias, Especializado, Formación reglada
Cuándo:
Del al (Guardar)
Dónde:
Planta de valorització energètica de Sant Adrià del Besòs, Carrer de la Pau, 08930, Sant Adrià de Besòs  (activitatdetail.veure_mapa)
Promotores:
AMB
Programa:
Compartim un futur / Compartamos un futuro

Inscripción

Adaptado a mobilidad reducida

Descripción

Visita guiada a la Planta de valorització energètica que forma part de la Planta Integral de Valorització de Residus (PIVR) de Sant Adrià de Besòs. En aquesta visita es dóna a conèixer el model metropolità de gestió de residus municipals i es convida a reflexionar sobre el paper que té cadascú per minimitzar-ne la generació i fer una bona separació a les nostres llars per així reduir l'impacte sobre el medi ambient. Aquesta instal·lació té la funció de convertir en energia tots els materials no valoritzats durant el tractament mecànic-biològic i d'altres provinents d'instal·lacions metropolitanes de tractament de residus.

Gràcies a aquesta valorització energètica es genera electricitat i vapor per produir fred o calor. La instal·lació també disposa de les infraestructures necessàries per reduir la càrrega contaminant i el volum dels residus gestionats. Per entendre millor el procés es recomana realitzar la visita a la Planta integral de tractament de residus de Sant Adrià del Besòs.

NOTA: No està permès accedir a la instal·lació amb calçat obert i/o de tacó.

Consultar activitats prèvies i posteriors al catàleg.

Marker
Planta de valorització energètica de Sant Adrià del Besòs Carrer de la Pau, 08930, Sant Adrià de Besòs
¿Cómo ir?
Transportes en las inmediaciones de...
Enlace relacionado
Publicaciones relacionadas
Equipamientos relacionados