Treballant pel foment de la biodiversitat

| Tema: Biodiversidad, Educación ambiental

Seminaris tècnics de promoció de la biodiversitat urbana

El proper 22 de maig se celebra el Dia Internacional de la Diversitat Biològica, un esdeveniment promogut per les Nacions Unides que té com a propòsit informar i conscienciar la població sobre biodiversitat i els patrons naturals que la conformen. La diversitat biològica que observem avui és el fruit de milions d'anys d'evolució, modelada per processos naturals i, cada cop més, per la influència de l'èsser humà.

Des del programa "Compartim un futur" s'ofereixen activitats que contribueixen a la reflexió sobre la importància de la biodiversitat, per fomentar la protecció de l'entorn i les actituds sostenibles i responsables. En destaquem les activitats com "Qui viu a l'estany?", "Boscos de ciutat", "Aigua i biodiversitat al parc de Can Zam" o "Les dunes litorals: un ecosistema singular", entre d'altres.

Us convidem a participar en el cicle de seminaris tècnics de promoció de la biodiversitat urbana des del verd urbà, organitzat per la Diputació de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona, sota la coordinació de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Les properes sessions seran el dia 22 de maig del 2018 sobre ambients aquàtics i basses naturalitzades a la sala Salvador del Jardí Botànic de Barcelona i el dia 12 de juny sobre educació i comunicació ambiental a l'Auditori de Sant Ildefons de Cornellà de Llobregat.

Documentos relacionados
Enlaces relacionados