Campesino a campesino, 2ª fase

Camperols de Pachacutik assistint a sessions de formació pecuària
Sessió de formació pecuària
La segona fase del projecte ha permès millorar els coneixements pecuaris dels participants a través de la formació i ha aportat estris per a les feines del dia a dia dels camperols.
Ficha técnica
Socios:
- Àrea Metropolitana de Barcelona
- Creu Roja Catalunya
- Creu Roja Equatoriana
Zona de actuación:
América del Sur-Zona Andina . Ecuador
Tema:
Desarrollo ambiental y económico sostenible
Presupuesto:
270.650,00 €.
Financiación:
  • AMB, Ajuntament de Sant Boi de Ll., Ajuntament de Montcada i Reixac, Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, Ajuntament de Ripollet, Creu Roja Catalunya, Creu Roja Equatoriana i beneficiaris.

Estado:
Iniciado Finalizado

Descripción

El projecte ha tingut com a objectiu principal  millorar la qualitat de vida dels petits productors i les seves famílies mitjançant la implementació del programa de capacitació Campesino a campesino, 2a fase, en les comunitats de Totoras, Corazón, Culebrillas, Marcopamba, Pachacutik, Pucarapamba i Illamgama, adscrites a la Corporació d'Organitzacions de Camperols per al Desenvolupament de l'Alt Guanujo (COCDIAG), que promou innovacions metodològiques i tècniques a nivell productiu i comercial.

Els objectius específics del projecte  s'han orientat a la millora de la producció agropecuària, la millora de la sanitat primària en les comunitats i a possibilitar la comercialització dels productes agropecuaris.