L’AMB millora la línia L77 de Bus Metropolità, que connecta el Baix Llobregat i amplia ara la seva connexió amb Sant Just Desvern

| Tema: Autobuses

En total, s’han incorporat 8 noves parades al municipi, en ambdós sentits.

També s’ha millorat la connexió amb l’Hospital Moisès Broggi, amb una parada a Urgències.

Avui, dimarts 31 d’octubre, l’AMB i l’Ajuntament de Sant Just Desvern han presentat les millores de la línia L77 de Bus Metropolità, gestionat per l’AMB. Aquesta línia, que connecta el Baix Llobregat, amplia ara la seva connexió amb Sant Just Desvern.

A l’acte hi han assistit el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Carlos Cordón, i l’alcalde de Sant Just Desvern, Joan Basagañas.

"Amb aquestes millores que avui presentem, atenem les necessitats dels ciutadans i les ciutadans i seguim potenciant el servei de Bus Metropolità, un dels grans vertebradors de la mobilitat. A banda, com hem pogut veure avui, estem creant hubs d'intercanvi per fomentar la intermodalitat", ha explicat Cordón.

“El pas de l’L77 pel centre del municipi ens permet connectar Sant Just Desvern amb 5 punts estratègics importants per al veïnat de Sant Just. Cornellà i Sant Boi són reivindicacions històriques per a la seva connexió amb altres transports com són metro, rodalies Renfe i Ferrocarrils, així com la connexió amb l’Aeroport i les platges de Gavà, un valor afegit també per a les persones amb mobilitat reduïda”, ha exposat Basagañas.
    
Concretament, l’AMB ha ampliat la cobertura territorial de la línia de Bus Metropolità L77 a la població de Sant Just Desvern, allargant-ne el recorregut entre l’edifici Walden i l’Hospital Moisès Broggi (entre av. de la Indústria, pl. Parador, rbla. de Sant Just i rbla. Modolell). En total, s’han incorporat 8 noves parades al municipi, en ambdós sentits.  

D’aquesta manera, l’ampliació del servei facilita la connexió amb altres mitjans de transport (tram, metro i tren) i altres municipis metropolitans, com Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, l’aeroport del Prat i Gavà. També s’ha millorat la connexió amb l’Hospital Moisès Broggi, amb una parada a Urgències. La línia L77 funciona tots els dies de l’any cada 30 minuts, prestant servei entre les 6 h i les 22 h.
    

Enlaces relacionados
Dónde
Marker
Sant Just Desvern