D'acord amb els ajuntaments metropolitans es tancaran al públic els parcs metropolitans i els equipaments infantils i esportius de les platges de la metròpolis de Barcelona

| Tema: Parques, Playas

L'AMB i els consistoris procediran a tancar els parcs metropolitans al públic. La xarxa de parcs metropolitans està conformada per 51 parcs repartits en 33 municipis metropolitans.
L'AMB i els 8 ajuntaments metropolitans amb litoral també s'estan coordinant per tancar les àrees de jocs infantils i esportives de les 41 platges de la metròpolis de Barcelona

Davant l'evolució de la Covid-19 i seguint les instruccions i recomanacions de les autoritats competents, l'AMB, d'acord amb els ajuntaments metropolitans, tancaran de manera coordinada els parcs metropolitans a l'ús públic i també les àrees de jocs infantils i les zones esportives de les platges metropolitanes.

En el cas dels parcs, coordinadament amb els ajuntaments, en les tasques de vigilància, l'AMB prioritza el tancament immediat de les seves àrees de jocs infantils i esportius mitjançant la intervenció corresponent de Protecció Civil o els cossos de seguretat locals. S'està treballant de forma coordinada per precintar aquests equipaments i el conjunt dels parcs metropolitans de la xarxa. La xarxa de parcs metropolitans gestionats integralment per l'AMB està conformada actualment per 51 parcs, repartits en 33 municipis metropolitans i amb una superfície total superior als 3 milions de metres quadrats.  

D'altra banda, l'AMB també s'està coordinant amb els 8 ajuntaments metropolitans del litoral per tancar les àrees de jocs infantils i esportives de les platges de la metròpolis de Barcelona. Les platges metropolitanes, que s'estenen al llarg dels 42 km de litoral metropolità, són 41 en total i tenen una longitud conjunta de 30 km (aproximadament uns dos milions de metres quadrats de superfície), i constitueixen en un dels espais públics metropolitans més utilitzats, amb uns 10,5 milions d'usuaris a l'any.

L'AMB seguirà prestant el servei públic de gestió de la xarxa de parcs i platges metropolitans aplicant mesures de protecció per evitar el contagi de les persones i dels equips de treball i la propagació del virus. 

Documentos relacionados