Innovació

Projectes, accions i premis que fomentin experiències i idees innovadores en l'àmbit de l'FP.

Alumne escrivint a una pissarra

Pla de mesures i innovació a l'FP

Aquest pla té com a objecte premiar projectes educatius de caire innovador posant èmfasi en tots els factors que afavoreixen la qualitat i la innovació en l'educació a través de l'experimentació, les competències clau, el treball en equip, l'aprenentatge per projectes, l'orientació educativa i la col·laboració amb altres agents i/o centres educatius.

Projecte d'innovació a l'FP: informació i edicions

Premis FP Emprèn

Els premis FPemprèn són un reconeixement públic als millors projectes empresarials realitzats per estudiants de Formació Professional dels centres d'FP de tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona. L'objectiu és potenciar el reconeixement i el prestigi social de la formació professional així com els valors entre l'alumnat relacionats amb la iniciativa i l'emprenedoria.

Web del premis

Innovació. MetropolisFPlab

El MetròpolisFPlab vol esdevenir un punt de trobada entre empreses i centres educatius de formació professional per generar valor econòmic, social i cultural al territori. Els estudiants construeixen projectes innovadors per mitjà de les seves idees, apropant-les a les demandes del món empresarial i contribuint a la millora de la seva ocupabilitat i les seves competències personals. Es porta a terme amb el suport de la Fundació BCN Formació Professional, Innobaix, el Port de Barcelona i el Circuit de Barcelona-Catalunya.

MetròpolisFPlab
;