Tenim Drets, Teixim Llibertats tanca cicle

| Tema: Cooperació internacional

Ho fa amb una instal·lació artística amb les reflexions compartides sobre els drets humans

El dimecres 29 de maig es va inaugurar la instal·lació artística itinerant del primer cicle del programa metropolità sobre els drets humans des del món local Tenim Drets, Teixim Llibertats a Sant Vicenç dels Horts. Durant el mes de juny i juliol visitarà la resta de poblacions implicades en el programa.

La instal·lació recrea el recorregut que hem anat seguint durant les diferents fases del programa i recull els aprenentatges i reflexions generades a través del treball compartit entre l'AMB, els ajuntaments metropolitans i els diferents  grups dels municipis que han participat en el programa.

L'Àrea d'Internacional i de Cooperació de l'AMB va posar en marxa l'any 2016 el primer programa metropolità d'educació per a la ciutadania global a l'àrea metropolitana de Barcelona amb el propòsit de promoure el coneixement i la defensa dels Drets Humans des dels municipis metropolitans.

La instal·lació va ser inaugurada per la vicepresidenta de l'àrea d'Internacional i Cooperació de l'AMB, Maite Aymerich que va posar en valor el compromís del món local amb els drets humans i concretament amb els drets de les persones refugiades.

A través d'aquesta instal·lació es dona tancament el primer cicle de tres anys dedicat als drets de les persones refugiades. En aquest cicle han participat 11 municipis metropolitans: Begues, Cervelló, El Papiol, La Palma de Cervelló, Molins de Rei, Montcada i Reixac, Sant Adrià de Besòs, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Documents relacionats
On
Marker
Ca l'Aragall Sant Vicenç dels Horts