L'AMB posa en funcionament una nova electrolinera per a vehicles elèctrics a Montcada i Reixac

Tornar

| Tema: Mobilitat i transport

La nova electrolinera està ubicada al carrer de Tarragona, cantonada amb el carrer del Pla de Matabous i al costat de Montcada Aqua. Forma part de la xarxa metropolitana de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. L'AMB recorda que des de finals del 2017 cal ser usuari registrat per tenir accés al servei de qualsevol electrolinera metropolitana de l'AMB.

Electrolinera Montcada


Aquesta nova electrolinera, inaugurada avui dilluns, 9 d'abril 2018, pel director de Mobilitat i Transport de l'AMB, Joan Maria Bigas, i per l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, es troba al carrer de Tarragona, cantonada amb el carrer Pla de Matabous. Exactament, l'electrolinera, amb un punt de recàrrega ràpida per a cotxes i furgonetes elèctrics, i un punt de recàrrega lenta per a motos elèctriques, es localitza al costat del complex esportiu i cultural Montcada Aqua, entre el barri i el polígon industrial de Pla d'en Coll, i amb accés directe a la C-17.

Com en totes les electrolineres metropolitanes, el punt de recàrrega ràpida disposa de tres connectors (Mennekes, CHAdeMO i COMBO CCS) per donar servei a qualsevol vehicle elèctric del mercat. El punt de recàrrega lenta disposa de dos endolls Schuko, que permeten recarregar la bateria d'una moto o d'una bicicleta elèctriques.

Aquest nou punt de recàrrega metropolità, que permet carregar el 80% de la bateria en 20-30 minuts, se suma als que ja funcionen al Prat de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí, Gavà, Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Barberà del Vallès i Pallejà.

Des de la inauguració de la primera electrolinera l'octubre de 2015, les electrolineres de l'AMB ja han distribuït més de 250.000 kWh, la qual cosa equival a un recorregut d'aproximadament 2.000.000 km sense emetre gasos contaminants a les ciutats metropolitanes.

CANVI OPERATIU DEL SERVEI D'ELECTROLINERES METROPOLITANES DE L'AMB
Des de finals del 2017, cal ser usuari registrat per tenir accés al servei de qualsevol electrolinera metropolitana de l'AMB.

Per utilitzar-les, cal donar-se d'alta al Servei d'Electrolineres de l'AMB i introduir les dades personals mitjançant una de les dues opcions següents: a través de la web o utilitzant l'aplicació mòbil AMB Electrolineres.

Un cop donat d'alta, aquesta mateixa aplicació mòbil (AMB Electrolineres) serveix a l'usuari per identificar-se i tenir accés a qualsevol punt de recàrrega de l'AMB. L'aplicació mòbil fa les funcions d'una targeta d'usuari virtual.

L'aplicació AMB Electrolineres es pot descarregar a la botiga AppStore per a iOS i a la botiga GooglePlayper a Android.

Projectes relacionats

 • Electrolineres

  Municipi:
  Badalona, Barberà del Vallès, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Gavà, L'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Pallejà, Sant Cugat del Vallès, Sant Joan Despí
  Temes:
  Electrolineres
  Estat:
  En curs

On

 • Marker

  Ubicació electrolinera Carrer Tarragona, 32, 08110, Montcada i Reixac