L'AMB amplia el servei de la línia B5 de Badalona als diumenges i festius

L'objectiu és millorar l'oferta de transport públic. La freqüència de pas aquests dies serà de 40 minuts. Els feiners la freqüència de pas és de 15 minuts i els dissabtes, de 20 minuts.

Amb l'objectiu de millorar l'oferta de transport públic, avui diumenge, 15 d'abril de 2018, l'AMB ha presentat a la millora el servei de la línia B5 de Badalona. Aquesta línia connecta els barris de Llefià, la Salut, Nova Lloreda i el barri de Sant Crist, amb el barri del Progrés i el centre de Badalona. L'acte ha anat a càrrec del director de Mobilitat i Transport de l'AMB, Joan Maria Bigas, i l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater.

Concretament, a partir d'avui, la línia B5 passa a circular també els diumenges i festius. La freqüència de pas aquests dies serà de 40 minuts. Els feiners la freqüència de pas és de 15 minuts i els dissabtes, de 20 minuts. Per dur a terme aquesta ampliació i millora del servei, que els veïns de la localitat reclamaven des de feia temps, la línia B5 incorpora dos vehicles més a la flota actual.

Aquesta millora s'emmarca en un potent paquet de mesures per reforçar i millorar el servei de Bus Metropolità, que inclou la millora tant de les línies convencionals com la implantació de la nova xarxa de bus metropolità d'altes prestacions, amb dos nous serveis d'autobusos: el servei de bus metropolità exprés (AMB Exprés), format per 9 línies, amb recorreguts més directes i amb poques parades, i el servei AMB Metrobús, format per 14 línies, amb més freqüència.

Des de l'AMB es recorda que a Badalona s'han inaugurat recentment les línies M27 i M28, que milloren les possibilitats de connexió amb l'Estació de Rodalies Sant Andreu Comtal. A banda,  la passada tardor es van millorar la freqüència de diverses línies. Concretament, de la B6, B25 i B26, beneficiant eixos com l'av. Alfons XIII i els barris del Progrés, Centre, Pomar, Bufalà i Can Ruti.

La informació completa de les xarxes de transport públic de l'AMB es pot consultar a www.amb.cat/mobilitat, al compte de twitter @AMBmobilitat i a l'app AMBMobilitat.

Documents relacionats