Plaça de l'Església

Tornar
Imatge del projecte finalitzat
José Hevia

Projecte de millora de la continuïtat a l'entorn del Castell i l'Església que prioritza el vianant enfront al cotxe. 

Galeria d'imatges

Fitxa tècnica

Data de projecte:
Gener 2017
Data inici de l'obra:
--
Data fi de l'obra:
--
Data d'execució:
Setembre 2018
Municipi:
El Papiol
Superfície:
1.775,42 m2
Cost:
616.747,49 €
Autors:
Marta Peris, José Manuel Toral (peris+toral.arquitectes)
Col·laboradors:
Albert Rubio, Miguel Bernat, Ana Espinosa, Miguel Angel Gorrochategui (peris+toral.arquitectes). Núria Herrero (AMB), Jaume Pastor (Eletresjota tècnics Associats), Albert Bestard (AB Paisatgistes), Manel Fernández (Estructura Bernúz Fernández Arquitectes).
Contractista:
COYNSA

Descripció

El projecte proposa donar continuïtat als criteris d'intervenció de l'entorn del Castell i l'Església amb la finalitat de tenir una solució de continuïtat. El projecte posa èmfasi en el canvi de prioritat del vianant enfront al cotxe creant una solució de plataforma única que genera la prioritat invertida. A la plaça de l'Església el desnivell es resol amb una escala-grada feta amb peces de pedra artificial que permet que s'hi assegui la gent.