Jardins de Joan Salvat Papasseit

Tornar
Imatge del projecte finalitzat
Stela Salinas

Projecte d'ordenació i adequació de l'accessibilitat de la plaça entre els carrers Av. del Remolar i Av. Pompeu Fabra.

Fitxa tècnica

Data de projecte:
Gener 2018
Data inici de l'obra:
--
Data fi de l'obra:
--
Data d'execució:
Març 2019
Municipi:
El Prat de Llobregat
Superfície:
5.931,90 m2
Cost:
1.181.702.89 €
Autors:
Carlos Llinás (AMB)
Col·laboradors:
Tamie Delgadillo, Ferran Roca, Jordi Larruy, Susana Casino, Jonatan Álvarez, Oriol Paluzie, Arnau Canyas, Marianna Sedrakyan (AMB).
Contractista:
BENJUMEA

Descripció

Projecte que reordena i adequa de l'accessibilitat de la plaça situada en la confluència dels carrers Av. del Remolar i Av. Pompeu Fabra. Es tracten els límits per tal de millorar l'accessibilitat, permeabilitat i circulacions tant al voltant com a l'interior de la mateixa, plantejant una plataforma única per la plaça i els carrers adjacents; té un nou estany d'aigua, àrea de jocs infantils amb jocs inclusius, nova instal·lació d'enllumenat, reforç de la  plantació d'arbres i arbustiva i mobiliari urbà.