Mur verd a la deixalleria

Tornar
Imatge del projecte finalitzat
Stela Salinas

Substitució de la tanca existent a la deixalleria per un mur de gabions amb jardí vertical. 

Galeria d'imatges

Fitxa tècnica

Data de projecte:
Febrer 2016
Data inici de l'obra:
--
Data fi de l'obra:
--
Data d'execució:
Maig 2018
Municipi:
Sant Adrià de Besòs
Superfície:
176,40 ml
Cost:
152.431,78 €
Autors:
X arquitectes Y paisatge Z enginyers
Col·laboradors:
Mireia Rubio, Mireia Fernandez (MS PAISATGE). Miquel Angel Caballero, Xavier Rubio (ICS ARQUITECTURA)
Contractista:
Moix

Descripció

El projecte contempla la substitució de la tanca existent per un mur de gabions que incorpora un jardí vertical. La tria en la vegetació d'aquest jardí vertical amb la tria d'espècies majoritàriament crasses fan que sigui d'un baix manteniment, tot creant un mosaic diferenciat. Cada mòdul té una o dues espècies per tal d'aconseguir un aspecte homogeni.