Accessos directes:

Can Zam

Tornar

Categoria: Jugatecambiental

Municipis: Santa Coloma de Gramenet

Can Zam

Aquesta Jugatecambiental compta amb un punt d'informació del parc, dels parcs naturals de les rodalies i de les activitats mediambientals que es fan al municipi, amb una petita biblioteca i un espai de jocs infantils fets a mà on podran aprendre mentre juguen. A més, a cada sessió es duu a terme un taller dirigit amb continguts relacionats amb la natura i la sostenibilitat.

El Parc de Can Zam té una ubicació privilegiada, es troba entre el Parc Fluvial del riu Besòs i el Parc Natural de la Serralada de Marina. Això ens permet realitzar itineraris guiats per conèixer i respectar la natura que els envolta. El parc compta amb una zona amb arbres autòctons que ens apropa a la vegetació mediterrània i amb un llac naturalitzat que atrau diverses espècies d'aus aquàtiques i amfibis, el que fa que puguem observar més a prop la natura. Es pot arribar en metro a la parada Can Zam de la L9.

La programació de les Jugatecambientals de 2017 ha finalitzat. La nova edició 2018 començarà el 18 de febrer. Us hi esperem amb un munt de propostes ben interessants. Recordeu que, a partir del 18 de febrer, podreu consultar-les en aquest web.

On

Marker

Carrer Víctor Hugo, 70, 08924, Santa Coloma de Gramenet

Com anar-hi
Transports al voltant de...

Equipaments relacionats

 • Parc de Can Zam

  Municipis:
  Santa Coloma de Gramenet
  Inauguració:
  1999
  Superfície:
  11,1 ha.