Accessibilitat al parc de la Molinada

| Tema: Espais públics urbans, Parcs

S'hi instal·la una rampa de formigó adaptada per a usuaris amb dificultats de mobilitat, bicicletes o cotxets infantils

El parc de la Molinada ha millorat la seva connexió interior amb la instal·lació d'una rampa de formigó de 2,40 m d'amplada, amb un pendent inferior al 8%, adaptada per a usuaris amb dificultats de mobilitat, bicicletes, cotxets infantils....

Aquesta rampa ha de facilitar la connexió interior del parc entre l'avinguda de la Generalitat, el carrer Loreto i les diferents plataformes del parc, de manera que totes elles quedin unides mitjançant rampes sense desnivells entremitjos. Així es millora la mobilitat per l'interior del parc.

L'actuació forma part de la premissa que l'AMB aplica en el disseny i gestió de la xarxa de parcs metropolitans (XPM). En aquest sentit són nombroses les intervencions que es porten a terme per millorar l'accessibilitat de les persones, com ara adequacions dels lavabos públics, instal·lació de jocs inclusius per a la canalla, baranes que faciliten la circulació de persones, etc.

L'actuació de millora de l'accessibilitat del parc de la Molinada ha estat realitzada per l'AMB amb una inversió de més de 6.000 € i a petició de l'Ajuntament de Pallejà.

Documents relacionats
Enllaços relacionats
Equipaments relacionats