29a edició de la Festa Esplai

| Tema: Parcs

Va tenir lloc el 10 de maig al parc Nou del Prat de Llobregat

29a edició de la Festa Esplai

La 29a edició de la Festa Esplai va tenir lloc el passat diumenge 10 de maig al parc Nou del Prat de Llobregat. L'acte va ser organitzat per Fundesplai (Fundació Catalana de l'Esplai) i va aplegar 8.000 persones entre infants, joves, monitors, monitores i famílies de tot Catalunya que van poder gaudir de més de 50 activitats. Com cada any aquesta gran festa va tenir lloc a un parc metropolità i és per això que l'AMB hi col·labora amb algunes activitats de promoció dels valors de l'equipament i el seu entorn. A més, la iniciativa també va rebre el suport de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, així com d'altres administracions i empreses.

Enguany, i a proposta de Fundesplai, l'AMB va col·laborar en la plantació popular de plantes arbustives al parc que van dur a terme els joves dels esplais de la Federació Catalana de l'Esplai, d'arreu de l'Àrea Metropolitana, sobretot del Baix Llobregat. L'aportació de l'AMB es va concretar en la donació un total de 200 arbustos de les varietats marfull, arboç, sanguinyol i pitospor i d'eines, materials i suport d'operaris en les tasques de preparació de la plantada.

Hi van participar un total de 225 joves que, tot fent una activitat lúdica, es van convertir en agents actius de millora del seu entorn. Des de Fundesplai i AMB es valora molt positivament aquesta iniciativa, ja que els joves estaven molt motivats i van participar de manera molt activa en l'activitat.

Documents relacionats
Enllaços relacionats