Cessió de vehicles elèctrics

| Tema: Sostenibilitat

L'AMB cedeix un cotxe elèctric a Sant Andreu de la Barca

Poveda i Costaganna davant de la flota de vehicles cedits
Poveda i Costaganna davant de la flota de vehicles cedits | Arxiu
L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha incorporat un nou cotxe 100% elèctric a la seva flota municipal, gràcies a un conveni signat entre l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'empresa Nissan. El vehicle és del model LEAF es destinarà al cos de Policia Local del municipi.

El conveni preveu la cessió del cotxe a l'AMB per un període de prova de dos anys, per tal de millorar el coneixement de les característiques d'aquests vehicles.

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en disposarà durant els propers mesos, després que altres ajuntaments metropolitans ja n'hagin fet ús.

Aquesta iniciativa de l'AMB vol fomentar aquests tipus de vehicles enlloc de cotxes amb motor de combustió. Fer-ho suposa un important benefici ambiental, perquè són silenciosos i perquè les seves emissions zero contribueixen a disminuir l'efecte hivernacle i la contaminació atmosfèrica, especialment problemàtica a les àrees metropolitanes.

Amb aquesta acció també es vol mostrar la sensibilització de l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i de l'AMB respecte del medi ambient  i, a més, fer difusió del vehicle elèctric entre la ciutadania.

Documents relacionats