Bus directe a demanda

| Tema: Autobusos

En marxa l'E33 entre Tiana i Can Ruti, que circularà sota petició telefònica dels usuaris

L'AMB ha posat en marxa la primera línia de Bus Metropolità directe a demanda: l'AMB Exprés E33, entre Tiana i l'Hospital de Can Ruti de Badalona. Aquesta nova línia, que connecta aquest hospital de referència del Barcelonès nord i que forma part de la nova xarxa d'autobús metropolità d'altes prestacions, només circularà prèvia petició, via telefònica, per part dels usuaris.

La línia E33 només circularà de dilluns a divendres, en dies feiners, i connecta Tiana amb l'Hospital de Can Ruti en 20 minuts.

Per realitzar la petició del servei, cal trucar al telèfon 93 033 33 33, com a mínim, amb un dia d'antelació, en horari de dilluns a divendres (feiners) de 8.00 a 18.00 h. Es podrà anul·lar fins al dia anterior, també en horari telefònic. Es preveu un sistema de penalització en cas de no presentar-se un cop feta la reserva.

La inauguració de la línia ha anat a càrrec del director de Mobilitat i Transport de l'AMB, Joan Maria Bigas, i l'alcaldessa de Tiana, Esther Pujol.

"Les petites actuacions d'aquestes característiques, a municipis amb volums de viatgers limitats, són les que veritablement acaben teixint la xarxa de transport públic i faciliten que tots els ciutadans en facin ús", ha assenyalat en Joan Maria Bigas, director de Mobilitat i Transport de l'AMB. Bigas ha recordat que s'està desenvolupant una app per sol·licitar el servei.

"Aquest bus és el producte de molts anys de feina: és un dia de molta alegria i molta satisfacció perquè millorarem la qualitat de vida dels tianencs i les tianenques, i aquesta és la nostra raó de ser. Millorar la mobilitat i l'accés en transport públic dels veïns de Tiana a un dels equipaments més importants de la comarca en matèria de salut com és Can Ruti és bàsic, és important i amb l'E33 ho aconseguirem", ha explicat l'alcaldessa de Tiana, Esther Pujol.

Documents relacionats
On
Marker
Plaça de la Vila Tiana