Fem aliments probiòtics

- Tema:
- Residus, Reparació i autoreparació
- Tipus:
-
Taller
- Quan:
-
(Desar)
- On:
- Millor que Nou, Carrer de Sepúlveda, 47, 08015, Barcelona (Veure)
- Promotors:
-
AMB
- Programa:
-
Millor que nou
Descripció
En aquest taller descobrirem la diferència entre prebiòtics i probiòtics, i aprendrem a elaborar-los a casa de manera segura. Prepararem xucrut que podrem emportar-nos a casa i tastarem una amanida rica en prebiòtics i probiòtics.
Inscripcions
Material
El participant haurà de portar un pot de vidre amb tapa hermètica d'uns 250 ml de capacitat aprox.
Taller presencial
Taller amb 16 places. Un cop ple, la resta d'inscrits queden en llista d'espera. Si algun dels participants es dona de baixa, la plaça l'ocuparà la primera persona de la llista d'espera.
Observacions
Aquest taller té un cost de material de 4 € que es liquidarà el mateix dia de l'activitat, directament a la tallerista.
Per tal d'evitar interferències en el desenvolupament del taller, un cop hagi començat, l'accés quedarà a decisió del professor.
El Servei es reserva el dret d'anul·lar l'activitat si no s'arriba a un mínim d'inscrits.
Sobre la disponibilitat de places, recordeu que:
- Una persona no es pot inscriure en més de vuit tallers en un mateix mes.
- Una persona no pot fer més de dos cops un mateix taller durant el quadrimestre.
- No presentar-se a un taller sense justificar-ho suposa la pèrdua del dret d'inscripció durant els primers 10 dies del següent període d'obertura a noves activitats.
